Nu tänker jag få upp mitt humör!

Då funkar denna låten perfekt!




Lena kommer hem idag!

Jaaaaa ! Hon kommer hem idag. Har varit jätteorolig, men de låter konstigt när jag säger det. Men mest orolig har jag varit för pappa. Han hade inte varit den personen han är idag om inte hon hade funnits där, hon har även hjälpt mig och stått ut med mig när pappa & mamma nästan tappade allt. Har inte kunnat sova speciellt bra alls sen hon åkte in. Tänkt mycket på pappa. Har sett att han inte mått bra. Vilket är förståligt.

Varken pappa eller jag skulle varit dom vi är idag om inte vi hade haft henne vid vår sida!
Vi älskar dig & är jätteglada över att du äntligen ska komma hem! <3

Gårdagen!

Som sagt.jag skulle ut & ta en fika med Ella igår och vi gick till Fröken Olsson och tog varsin latte. Sen gick vi runt och kollade kläder, sen så frågade hennes pojkvän om vi skulle ut & käka alla 3 så vi tog oss en funderare på vart vi skulle äta men kom inte fram till något vettigt, så jag föreslog middag hemma hos dom :) . Och så blev de! Så vi åkte ohc handlade de vi skulle ha, sen så gjorde vi köttfärssås & spagetti! Tiden går fort när man har roligt för vi satt & spelade något Buzz spel och som vanligt så förlorade jag :/ , sen så ville vi se Flickan som lekte med elden, och sedär så va klockan helt plötsligt 23.30 . Tur att jag hade lite sovmorgon idag då. Så jag blev körd hem :) .







Tjing :)

Kortfattat.

Hemma från praktiken.

Snabb duschat.

Nu blir det ut & möta Ella !





Tjing :)


Piercing?

Funderar på att peirca mig i ögonbrynet igen. hade de när jag va 13, sen så ångrade jag mig för att jag ville ha i överläppen , vilket jag verkligen ångra. Förut när jag såg folk med piercing i ögonbrynet så tänkte jag bara skitsamma, men nu så blir jag sotis typ. Saknar den verkligen.

Det lutar iaf åt ett ja :)


I miss you babe, saknar allt med dig! Man ska aldrig försöka ta upp gammalt på nytt igen, men vårat blev aldrig gammalt, de kan bara bli nytt! <3

Hänger inte riktigt med.

Eftersom jag inte har så mycket planerat denna helgen så tänkte jag passa på att skriva ett nytt CV eftersom mitt gamla försvann på den gamla datan som gick i kras. Var verkligen taggad som satan för at skriva, men nu när jag sitter här så står de helt jävla still! Åh, va trött jag blir. Usch & fy, så jag måste försöka komma igång verkligen. Men de är ju inte alltid lätt.

Men annars flyter allt som det ska.

Har ju börjat praktisera nu också. Och dom frågade mg om jag kunde jobba några extra timmar på onsdag & självklart gör jag det. Trivs verkligen bäst!

I miss you, the old you.

Thihihi

Många har frågat när jag egentligen ska upptadera min blogg.




Till alla er!



DET KOMMER!



So long ! :)


RSS 2.0