Torsdag.

Va i Slottskogen med skolan idag! :) . Låg mestadels i solen och lyssnade på Bandit =) . Lyckades få lite färg iaf. Men det var riktigt mysigt, men man får fan passa sig när man ligger där, för det är hur lätt som helst att slummra till, höll på att göra det ett antal gånger förut :P. Sen så fick jag värsta flashbacken :O , det va inte alls kul så jag började gråta, men det gick över snabbt igen som tur va! Men det är jobbigt när man får sånna grejer :/ ..

Jag måste bara säga grattis till min kusin som får en liten knatte i november :) är så fruktansvärt glad för din skull gumman, det kommer att gå bra :) <3

Onsdag.

Sitter hemma och mumsar chocklad :) . Nu när allting blev så bra, så blir det bara ännu mer fel :/ .. Känner ingen glädje alls längre :/ .. Åhh , faan också allt va så bra. Varför skulle det bli såhär nu för?! Fattar ingenting längre. Allting bara skiter sig. ALLT ALLT ALLT! Det är så mycket tankar i mitt huvud som bara snurrar runt. Känner bara att jag står still, och att jag inte kommer någonstans alls. Fast egentligen vet jag inte varför ja är som jag är nu. Men det är väl också så att jag vet att det kommer att lösa sig, men det kanske kommer ta en tid. Men man vet ju aldrig!

Menmen , nu blir det lite tv, sedan i säng ! :)

Måndag.

Kom precis hem från jobbet, det va väldigt tröttsamt idag :/. Men jag hade nog behövt en dag till efter min helg. Va ute med kompisar & drack både fredag & lördag :P .. Men attans va kul det var. Fast en stund på fredagen blev det lite kaos. För Fredrik fick en sne fylla och började gapa och skrika & även kasta en flaska i huvudet på John. Sedan när vi kom in så mådde han inte så bra. Så han stack, men vi trodde att han skulle hem. Så han ringer mig ungefär en timme senare & frågar om jag kunde gå ut & möta han, så jag gjorde det. Sen va allt lungt. Vaknade på lördagen med en riktig huvudvärk, så jag hade bestämt mig för att inte dricka alls, men sen så fick jag en vinflaska + att jag hade en flaska Marinella kvar sen fredagen. Så det blev mer :P . Men jag hade riktigt kul faktiskt!
Sen när jag kommer till jobbet imorse, så får jag massa sms från något konstigt nummer och varje gång jag får det så dras det 30 kr från mitt kort. Blir så fruktansvärt ARG! Så hade Lena kollat upp numret, så kom det från England :S ..

Men nu ska jag laga lite mat, sedan ska jag ut :) pusspuss


Onsdag.

Sitter här och lyssnar på musik. Skulle egentligen till skolan idag, men jag pallade inte. Så jag smsade Eva och sa att jag inte orkade idag, men det gjorde inte hon heller :) . Så nu är hon påväg hit, för hon ville så gärna vara med när jag ska klippa mig, för det ska jag göra idag :) underbart att äntligen bli av med detta håret :) . Sitter hemma hos mamma nu, för vi ska fira henne sedan :) åkte hit igår för att hjälpa henne med tårtan! :) . Sen ikväll blir det tjöt med Linda, ska bli så skönt, så vi kan prata av oss! Sitter och lyssnar på jättegamla låtar här. det får mig att blicka tillbaka till 2006! :) så tänker jag på vart alla man umgicks har tagit vägen :S. Visst man träffar ju några gamla, men det är inte många längre :/ , det är rätt tråkigt faktiskt. Men alla har ju gått sina egna vägar, precis som jag! Sitter och dricker massa C-vitamin just nu. så hoppas jag på att Eva kan komma snart så jag kan få huvudvärks tabletter! har sån jävla huvudvärk :/ så hade inte mamma några hemma.

GRATTIS MAMMA =) <3

Måndag.

Ny vecka, nya möjligheter! Idag har det inte hänt så mycket i min värld. Gick till jobbet som vanligt, men som vanligt så sover jag längre än vad jag ska. Skulle egentligen gå upp halv 8, men jag ville bara sova lite till tänkte jag, vet inte hur många gånger jag stängde av klockan innan jag insåg att jag va tvungen att stressa till vagnen. Tio över 8 gick jag upp. Jag börjar klockan 9. Fick springa och hämta kläder, sedan när jag väl skulle gå så kom jag på att jag hade glömt telefonen så det va bara att springa upp igen, men jag vet inte hur jag bar mig åt, men jag kom i tid faktiskt. Men det va riktigt jobbigt idag!
Jag blir så trött på mitt hår! Men räddningen kommer i veckan, äntligen ska jag klippa mig. Har bestämt mig för att jag vill ha lugg. Dessutom måste jag tunna ut håret, det är så himla tjockt. Så får man höra från andra hur fint och tjockt mitt hår är. Men det är fruktansvärt jobbigt. Just nu är det som svinto. Så nu måste jag hoppa in i duschen så jag kan dränka det i hårinpackning.

Söndag.

Så var det söndag igen då. Attans va denna veckan har gått snabbt. Under min helg har de väl inte hänt så mycket faktiskt. Min första lugna helg på länge, bara massa mys med pappa hela helgen, helt underbart! Imorgon så är det jobbdags igen. USSCCCH! Jag orkar verkligen inte. Till mammsen på onsdag. Hon fyller år! Men har inte en aning om vad jag ska köpa till henne. jag vet ju att hon älskar ljus, men hon fick ju faktiskt 10 olika doftljus i julklapp. Så det vill jag inte ge henne igen. Så vi får väl se vad det blir.

Jag kommer aldrig kunna förstå.

Hur du tänker där uppe i ditt hjärnkontor. Aldrig någonsin kommer jag kunna förstå det. Jag menar, du säger en sak men ändå gör du något helt annat! Jag måste bara fråga om du trivs med dig själv? Blir bara så fruktansvärt besviken är du gör som du gör, inte bara mot mig, men även mot andra! sen att du vill ha min uppmärksamhet hela tiden det fattar jag inte heller! För jag skiter fullständigt i vad du gör! Du är inte den människan som du än gång varit, jag känner inte ens dig längre. Jag trodde verkligen inte att du kunde med och hålla på så som du gör. Men tro mig när jag säger detta. Fortsätter du så kommer du stå där ensam!


Onsdag

Först vill jag bara säga hur trött jag är på folk som ska hålla på att trycka ner andra, sluta blanda er i andras liv! Sköt era egna istället. Bry er inte så mycet om vad andra gör. Bry er om er själva, ta hand om det ni har. Blir så irriterad när jag får höra en massa sånna saker om hur han/hon trycker ner en annan person. Sen så måste jag bara tilllägga att ni som håller på så kommer inte komma särskilt långt här i livet.


RSS 2.0