Inte bloggat på ett tag.

Nej det har jag inte gjort :P .. Men men , det har väl inte hänt så mkt. Midsommar i Askim med Eva & några andra :) . Va där från Torsdag till Söndag .. Sen så i söndags kom Linda hem till mig efter jobbet! Vi bakade kladdkaka, haha den blev kanon bra :) .. I måndags tog jag mitt första dopp! Haha , till en början va det skit kallt, men sen så blev det varmare. Vi var vid Delsjön. Jag, Linda & Ståhl :P .. Men Ståhl vågade inte bada :O .. Eller ah .. haha :P .. Men sen åkte vi upp til Ramberget en stund, så kom Robban också :) .. Men sen så åkte jag hem! Sen så har jag vart & solat lite med Liina   tisdags, lyckades få lite färg iaf! Så nu gäller det bara att fortsätta & pressa :) .. Idag ska jag iväg till David & Emelie och umgås & prata skit & äta Pizza :) .. Sen på lördag åker jag till borås :D ..

Angelica Har lovat att vara mitt stöd. Tack så mkt :) <3

Men nej , nu ska jag iväg till läkaren, sedan tändläkaren :/

Sen blir det David & Emelie :) <3

Försöker ..

Jag försöker få det så bra det bara går, jag gör mitt bästa. Men ingen respons får man, absolut ingen alls! Och så tänker jag inte ha det i fortsättningen faktiskt! Jag har inte gjort ett skit över huvudtaget. Men det är väl alltid lättast att skylla på dom som inte har ett skit med saken att göra. Så har det alltid varit i mitt fall, försöka trycka ner, stampa på och skälla ut. Men vet ni vad? Det funkar inte alls så, för jag är så mycket starkare än vad ni tror! Så försök ni, men ni kommer inte lyckas särkilt bra alls!

Lördag.

Fika med kusinen idag! Ska bli så skönt, för jag vet att jag alltid kan prata med dig nu när jag behöver lätta på hjärtat lite :) .. Snabba dig tiden!! .. Haha :) ..


Just de ja :P .. Nu tar det hus i helvete från min sida .. Personen ignorerade henne totalt! Jävla svin, du vet själv att hon aldrig skulle kunna göra en sån sak. För hon vill absolut inte förstöra ditt nya liv, eller ah :P .. Resten håller vi för oss själva om den saken! .. Men jag vet att du har väldigt många emot dig när du nu har gjort som du gjort mot dina vänner! Jag känner dig tillräckligt för att kunna uttrycka mig att du är ett svin som gör såhär ..


Jag har en stor hemlighet som typ ingen vet xD <3

Håller dig uppdaterad.

Kommer kolla så ofta jag sitter vid datan om personen har sett det som jag skrev via dig. För det ska fan bli ett slut på detta jobbiga som har hänt dig! För jag vet hur du har känt de dom senaste veckorna, och jag lovade dig att jag skulle hjälpa dig. Om personen bara ignorerar meddelandet så kommer det ta hus i helvete från min sida kan jag lova dig! Bara för att personen har det så "bra" så ska inte personen få dig att må dåligt för något du inte ens gjort! Utan en person som inte har ett bättre liv, utan lever på att förstöra för andra! Trots att hon är typ 30 år. Nejnej , då har dom tagit fel bägge två!


Te & halstabletter

Jag har världens jobbigaste hals känner jag. Den vill inte ge med sig alls, typiskt! Men men , det får väl bli lite halstabletter och en go kopp varmt te sedan :) . Så har jag åkt på en förkyldningen nu också! Och ingen nässpray finns det  här hemma heller. SUCK! Miimii, varför just nu? Jag ville ju inte det. Menmen , en bra film med pappa och lite te får det väl bli nu :)

Halsont =/

Vaknade med sån jävla halsont idag. Så idag är det första gången jag är hemma på en Fredag på skitlänge asså :P .. Huvudet känns så jävla tungt också =/ .. Jag har egentligen inte alls någon lust att vara hemma. Menmen, måste vara någolunda bättre tills imorgon. För då ska jag & Linda åka till sommarstugan och grilla :) . Det ska bli riktigt mysigt fakiskt. Hon & jag och så mamma förstås :P .. Mysmysmys!

Jag vill kunna förstå vafan ni sysslar med! Men det kommer jag nog aldrig göra, ni är riktigt knepiga faktiskt. Idioter i mina ögon förstås och jag vet att ni är det i MÅNGA andras ögon också! Så jag är inte ensam om den saken iaf! Jag säger bara ; vakna upp och inse vad ni håller på med! Det är inte mig de kommer gå illa för iaf, utan för er! Så vakna upp säger jag bara!

Nej , nu måste jag kurera mig mot halsen! :)

Tråkiga torsdag ..

Idag va jag i skolan till typ halv 12, sen så drog jag & Eva till torget, skulle kolla på en sak till min kusin som tar studenten på onsdag :D .. Det känns så skönt nu, snart sommarlov & allt =) .. Slipper iaf ta bussen till Hulebäck på onsdag, åker med min farbror, kusiner och deras mamma =) .. Så imorgon förhoppningsvis så köper jag hennes studentpresent. Men vad de är kan jag inte avslöja, för att jag vet att hon läser min blogg lite då&då :P . Funderar på att ladda kaffekokaren, är så sjukt sugen på kaffe xD. Imorgon kan jag iaf sova en extra stund, är ju ledig imorgon. Wiiiee! Eller ah skolan ska till Delsjön imorgon, och de orkat jag inte :P .. Så jag tog faktiskt ledigt :) .. Får se om jag hinner med sista träffen med klassen också på onsdag! För jag har ju mina sista 2 praktikdagar nästa vecka =/ . Snyft! Kommer sakna alla barn & personal. Har liksom varit där i över ett år nu, det kommer bli lite jobbigt faktiskt. Men jag kommer ju åka och hälsa på dom såklart! Men tillbaks till sista gången med klassen på onsdag iaf :P .. Dom ska bjuda hela SPA på pizza :P, ingen jättehit precis kanske . Men frågan är om jag hinner, fast jag tror att jag hinner, för jag ska vara på Hulebäck runt halv 1 för hon springer ut vid 1. Sen så ska hon ha middag vid halv 6 tror jag .. Och våran klass ska mötas vid 4, så jag ska nog hinna, men jag kommer inte äta med dom. Utan bara umgås en stund. Om jag ska orka med studentmiddagen :P .. Sen så ligger det ju inte så långt ifrån mig dit klassen ska xD .. Det blir så när man är Centrum barn . Nära till allt :D .. det är rätt skönt faktiskt :P .. För om jag ska möta någon i stan vid en viss tid så slipper jag liksom typ halv stressa för jag är expert på att fixa iordning mig på sista sekunden. Skärpning Kicki! Så det tar ju faktiskt inte mer än 10 min för mig att gå in till Nordstan :) .. Men jag får väl försöka fixa detta på onsdag nu, så jag hinner med allt!

Nej , nu ska jag ladda kaffekokaren och slänga på lite Dead by april på hemmabion & yla för mig själv :)
Puss&Kram

Gårdagens tur till plikta =)

Kevin ser så besviken ut när han inte kommer upp :P



Liina klarade sig hela vägen upp faktiskt :)


Om det går såhär på en gunghäst, undra hur de skulle se ut om du red på en riktig häst Linda =)


Desamma gäller nog för Kevin =)


Jag klarade mig rätt bra, haha =)


Liina måste bara ha lite stöd av Kevin först =)


Swing it baby =)


Tillbaka igen =)

Efter ett tag från bloggen. Som sagt så har jag vart i Kungälv för er som läste bloggen sist :) . Det va förbannat kul faktiskt. Träffade en massa kul folk! Sen när vi står vid Eriksdal så får jag ett sms av en som jag absolut inte ville träffa, så jag ska typ springa & gömma mig, men klantiga jag går rätt på en husvagnskrok xD , eller va det nu heter :P .. Men iaf, jag gick in i den och det gjorde fruktansvärt ont! Och som vanligt så står Linda bara och skrattar. Men tänk om de hade vart du Linda, då hade du fan inte skrattat! Hahaha ..

Så har det vart lite skola och praktik också, men där händer det inget speciellt just nu :P

I helgen va jag i Skene & spelade fyllebrännboll :P .. Det gick ju sådär, springa med alkohol i kroppen är ju inte riktigt min grej faktiskt, lyckas bara halka & skit då. Men det va riktigt kul faktiskt xD , sen senare på kvällen så skulle vi spela kubb. Men innan vi gjorde det så hände det lite skit, några omogna tjejer gick på en kompis till oss. Så önödigt, så vi fick faktiskt ringa till snuten. Men sedan efter mycket om och men så spelade vi kubb, det gick lite bättre faktiskt. Jag lyckades få ner 1 såndär , jaa ? stapel kallar jag dom iaf :P .. Hahahha .. 


 Kaffe & Cigg <3


RSS 2.0