Pappa <3

Vill bara säga ett stort GRATTIS till pappa som fyller 55 idag! Jag älskar dig, du är den bästa av alla.


Även grattis till Fredrik & Stefan som fyller 19 idag båda två ! :)


Du snurrar min värld.

De va droppen, absolut droppen. De va sista gången jag tänker höra på hur du pratar om min pappa! Aldrig mer tänker jag stå ut med allt du har sagt om honom. Vafan tänker du med? Kan du inte tala om de för honom när du är nykter så behöver du fan inte säga något alls. De sårar mig när jag får höra vad du sagt.


Förstår du inte de?


..

Nu ska jag & Linda antingen sova eller kolla på film :) .. Vi har inte bestämt oss än !



Natt natti :) <3


Pappas dag!

Idag är de full fart hela dagen. Ska fixa med tårtan, städa, gå & handla. Sen ska vi fira pappa hela kvällen :) .
Blir väl något inlägg senare skulle jag tro :) ..

<3


typ världens längsta fredag.

Det känns absolut som det, när klockan va 9 så kändes de som om kl va 12. Denna kvällen blir lång, jävligt lång! Nu är kl liksom 22.43, det känns inte som de, ingenstans!
Vill bara ha lördag! Då kommer bästis hit & vi ska fira min älsklings pappsen såklart!
 


Höstväder.

Regn, regn & åter regn. Idag har varit den första riktiga skolagen :) .. riktigt nice faktiskt! Idag blir de bara hemma, man tappar ju fan lusten för allt :/ .. Nej så de får allt bli en varm dusch nu . Sedan en kopp té och en bra film :)

Dagens låt.


bf1l

Först idag så fick jag träffa min klass! De fattades iofs 3 stycken , men alla andra fick jag träffa .. De går en stackars liten snubbe i våran klass. Så sammanlagt är vi 11 stycken, vilket är helt underbart :) .. Vi fick våra busskort och tog kort till vårat bambakort som vi måste ha , annars får vi ingen mat :P .. Sen så fick vi våra scheman. Mitt schema va ju rena drömmen :D ..

en liten kass bild på mitt schema kommer upp senare ^^


Onsdag.

De blev en ytterligare present till pappa idag :) .. Eftersom de Frölunda fanet han är så ska han få en Frölunda match  tröja också ^^ ..  Fast inte utav mig, utan av en kompis till mig! Han brukade låna min när han skulle iväg på någon match, men den är ju egentligen för liten för han .. Men det brukade han strunta i, utan han tog den & gick .. Men nu ska han äntligen få en egen ^^ .. Vilket passar rätt bra, för han ska på Frölundas första hemmamatch för säsongen den 26e september! Så på Lördag får vi se hans min när han får den ^^ ..

Nu ska jag kolla på en film & äta glass :)


Pappas present ! :)

Kom precis hem från stan, va där med L .. Vi kollade runt lite, sen gick vi & köpte pappas födelsedags present :) vilket blev Lasse Stefanz nya skiva. För de första så är de typ de enda han önskar sig , visst de är väl kanske inte så roligt att få en Lasse Stefanz skiva varje år, men de har de ju egentligen inte varit heller, men sen har jag aldrig hört någon som kan sluka deras musik så som pappa kan =) .. Så jag vet att han kommer bli jätteglaaaad :)




btw , dom är i Flunsåsparken idag ! :)

Tisdag

Trodde ju förstås att vi skulle börja skolan idag eftersom de bara var upprop igår. Men nej nej , jag börjar inte förän på torsdag. Så igår & idag har vi gjort en massa övningar , massa barnlekar om jag får säga de själv. Sen så är vi lediga imorgon, för igår när vi kom dit så får vi reda på att dom inte ens har gjort dom nya bf klasserna än :S .. Men jag vet ju redan vilken klass jag ska gå i . I tanke på att de bara finns en lärlingsklass ^^ .. Så imorgon är vi lediga för att dom ska göra dom nya bf klasserna ^^ .. Fick även reda på att de är jag & 9 till i min klass, så klassen är inte så stor vilket jag är väldigt glad för !

Nu blir de en dusch.
möta L
köpa present till pappa :)




btw , nu är de bara 30 dagar kvar ! :)

Skolan strax.

Har precis gått upp typ , så de blir till att börja göra i ordning sig för första skoldagen ^^ ..
Haha tur att jag stängde av ljudet & vibrationen inatt, för när jag vaknade hade jag 31 sms från min kära släkting J, inte för att jag vet va han sysslade med riktigt , men men ..

Nej nu ska jag göra i ordning mig , sen blir de möta upp C , sen skolan !

// Dahlsjö


Söndag.

Slut på sommarlovet då .. Imorgon börjar det igen. Men börjar inte förän kl 1 så lite får man allt sova ut ändå ^^ .. Ska upp vid halv 11 senast! Sen ska jag möta upp C , för vi ska vara på samma ställe imorgon ^^ ..
Denna dagen har varit lugn faktiskt .. Har inte orkat göra så mycket mer , har suttit uppe till kl 3 hela helgen :P .. Men jag va ute & hämtade ett mobilt bredband hos K idag, sen så tog vi en promenad till Frölunda torg & satt och tjöta .. Sen åkte jag hem , gjorde inget särskilt när jag kom hem .. Men lite senare så satt jag & pappa och kollade på Macken =) ..

Nu ska jag ringa F & tjöta lite skit ^^

// Dahlsjö

Lördags kvällen =)

Jag & J va ute och fikade, sen så gick vi hem till mig & grillade ! MUMS.
Så satt vi & tjötade lite, sen slängde vi på en film. She's the man! Rätt rolig faktiskt. Sedan så åkte J hem.
Så skulle jag kolla på en film på 2an, sex, hopp & kärlek. En svensk film, men den va inget & ha. Så nu har jag satt mig här en stund och ska kolla runt på lite saker.

// Dahlsjö

Lördag.

Igår vart de väldigt lungt hemma. Hade huvudvärk i ett antal timmar, sen så frös jag väldigt mycket. Så vid halv 8 la mig i sängen med en varm kopp té och hade de gott för mig själv! Så de blev en riktig tv väll med familjen :) .. Först så kollade vi på Navy CIS, sen blev det äkta svensk buskis! Bröstsim & gubbsjuka! Sen så tittade jag lite på oc, & tiden bara gick! Sen vid 11 tiden så pratade jag lite med F i telefonen & smsade med M också :) .. Sen så va de lungt en liten stund, vid halv 2 inatt så ringde L och vi pratade vilket jag trodde i en halv timme, men efter vi hade lagt på så såg jag att vi hade pratat i en & en halv timme :O , tiden går allt fort när jag pratar med henne! Så jag kom i säng kl 3 inatt ^^ .. Sen vid halv 12 imorse så kommer min söta pappa & ger mig frukost på sängen :)! Så idag så ska träffa min barndomsvän en stund, set ska allt bli kul !

// Dahlsjö

^^

Inte så långt kvar nu då ^^ .. Usch nu brakar snart helvetet lös :/ , jag orkar verkligen inte. Men aja ^^ ..



Att göra idag!

Städa

Diska

Laga mat



Det är vad min dag består av idag :)

Funderingar

Hemma igen efter en mysig dag =)

Det är en sak jag länge har gått & funderat på. Om jag råkar berätta att jag har fått kontakt med den eller den, då måste bara vissa göra likadant! Det är inte så att jag inte vill att ni inte ska ha de, utan mer att varför gjorde ni det inte innan? Varför måste ni göra det så fort jag har tagit steget?




ni tröttar ut mig när ni håller på så.

Ingen aning om va de kom ifrån

Igår när jag satt här & kollade runt så fick jag världens depp känsla :S .. Ingen aning va den kom från, men så fort jag fick de så flyttade jag mig direkt härifrån. Så ringde jag min bästa vän och pratade med henne en stund, blev genast på bättre humör! Men det bästa av allt va att jag låg & smsade med M, då blev jag riktigt glad igen!


du är helt underbar <3

Usch.

Du tål verkligen inte saningen. Ursäkta mig för att jag är så rak & ärlig och säger vad jag tycker och tänker om dig. Eller numera tyckte och tänkte om dig. Du ska vara en vuxen människa. Men du beter dig lite mer som en barnunge faktiskt. Om det nu är så illa , så säg det till mig istället för att hålla på & löjla dig som du gör.

Jag trodde jag förstog mig på dig, men tyvärr så visade det sig att jag hade fel.




Du är numera helt borta ur mitt liv.

Diskussioner .

Hade en diskussion med Liina igår kväll , hon fick mig på helt andra tankar om vissa saker , som jag egentligen inte har tänkt på. Eller jo det har jag ju men inte så som hon tänkte ^^ .. Diskussionen blev bara mer & mer intressantare så nu vet jag vad jag ska göra med allting !

Tack för våra otroliga långa pratstunder :) <3


En bra vän är :

En som ställer upp

Som man kan dela precis allting med

Som man kan prata med när man mår dåligt

Som inte pratar bakom ens rygg, eller gör något som skulle såra din vän



En dålig vän är :

Någon pratar bakom ens rygg

Ljuger för en

Sårar

Skrattar för sig själv när vännen är ledsen

Inte lyssnar på va den andra har att säga

Pratar om sina egna problem när kompisen ringer & är ledsen.





Cause you're hot then you're cold
you're yes then you're no
you'er in and you'er out
you're up and you're down
you're wrong when I'ts right.

Söndag.

Nu är jobbet avklarat iaf , fin avslutning på min dag igår. Det slutatde med att dom 3 sista timmarna jobbade jag ute i spö regnet :/ , trodde faktiskt att jag skulle bli sjuk , för jag frös ett antal timmar igår.
Igår vid typ 10 tiden på kvällen ville jag absolut ha något att göra, så jag pratade med Jessica och kollade vad hon hade för sig. Så jag åkte ner till stan & träffade henne och några andra. Vi drog en sväng till packhuskajen där Sandra & Marcus dansade lite med varandra ! :) cutiies ! Träffade även Robin också , för precis när jag skulle gå och sätta mig så kommer han & skrämmer mig :O .. Han jobbade igår också stackarn :/ ..

Ja , det va lite om min lördagskväll ! :)

Idag blir det resturang med mammsen ! :) <3

Är det ens värt de ?

Att slänga ner en massa tid på saker som ingen bryr sig om? Allt man försöker göra så att människor kanske fattar . Nej , tydligen inte. Börjar bli riktigt trött, ge mig ett rakt & ärligt svar istället! Det ska väl inte vara så jävla svårt, eller?

..

Helgen över, IGEN!
Haha , lite sämst om jag får säga själv. Förstår inte va du gnäller för?

Kanske ska slänga på en film eller något?
Tack för en liten biltur med dig Robin, det va verkligen behövande efter lördagen & halva söndagen hemma :)

Om 3 minuter fyller Liina 18 :D , höhö! :)


Saknar..

Saknar tiden med er. Hade alltid kul med er, det va underbara tider för mig. Men alla gick åt varsit håll tillslut, med nya respektive osv, synd bara att jag har tappat kontakten med dom 2 som stog mig närmst under den tiden, det va alltid lika kul att prata med er, kunde ju prata med er typ dygnet runt! det var helt enkelt underbara tider!

Söndag.

Söndag åter igen, lika segt som vanligt, och aldelles dött som vanligt. Päronens sista lediga dag innan arbetet. Och om en vecka börjar jag jobba! En vecka bara, men det är alltid värt de :) , så på tisdag ska jag på det sista mötet innan jobbet. 5 timmar :/ , men det får allt gå.

Helgen har vart väldigt lyckad faktiskt, förutom en liten händelse natten mellan Fredag & Lördag. Men det löste sig till sist iaf, men det är allt lite stelt fortfarande. Men det löser sig säkert! :) .. Fredagen så följde jag Rebecca till centralen för hon skulle hem. Tack för tiden som du va här gumman! Sen åkte jag hem en snabbis. Sen åkte jag till Agnesberg där Mikko & Liina hämtade upp mig så åkte vi först hem till Mikko så Liina kunde byta byxor. Sen så åkte vi till Nol och va hemma hos Jimmy och drack lite & pratade. Lördagen va jag bara hemma och lagade lite mat till familjen och tittade på film :) .. Sen så idag mötte jag upp Angelica, Anna och Angelicas kusin barn Pontus! Sen så har jag precis bakat klart nu! Hoppas att det smakar pappa :)

RSS 2.0