Sömnsvårigheter?

Lyckades inte somna förän 06.30 imorse :S .. Hm , något är inte som de ska typ. Antingen så sover jag hela dagen eller så kan jag inte somna förän nästa morgon. Så idag så fick jag ju inte sova mina timmar heller, för jag skulle egentligen iväg & träffa mormor och moster idag, men eftersom mitt illamående aldrig gå över så va jag tvungen att ringa och säga att jag inte kunde träffas. Illamåendet har hållt på nu i över 1 vecka :S .. Inte en aning om va de kan bero på, det kommer och går hela tiden, så de är inte så att jag mår illa 24/7 .. Men alltid lite varje dag är det. Så ibland kan det vara i flera timmar eller hela dagen, och ibland kan de bara hålla i någon timme ..

Jag önskar bara att de kunde sluta :/


Onsdag.

Vill bara sova hela tiden :/ , varför har det blivit så nu? Har inte gått upp före kl 2 på ett par dagar nu. Och när jag väl går upp, så blir det ett glas vatten & en cigg, sen blir det rätt ner i sängen igen :S .. Har ingen aning om varfr det ska vara så nu? .. Och detta förbannade illamåendet går ju heller aldrig över! Usch, usch!

Haha, inte visste jag att du brukade läsa min blogg ^^ , fick veta att du även har läst den ett tag :) .. Hoppas du tar åt dig av det jag skriver också.

Hur kunde jag vara så dum att jag kunde lita på dig?
Hur kunde jag ens tro på allt du har sagt till mig?

Ibland blir jag så trött på mig själv, att jag inte förstog att de va skit ifrån hela början.

Nej folks, idag blir det inget sova inte ^^ , Angelica har fått med mig till IKEA nu. Hon skulle visst köpa lampor till sin lägenhet ^^ , så nu måste jag skynda mig helt plötsligt, pendeln går om 40 min typ :P

Söndag.

Sitter hemma & typ flyter bort! Det är så himla varmt. Jag dör även av rastlöshet! Men egentligen orkar jag ingenting, sov fram till 13.30 idag, så jag känner att jag inte har vaknat än. Så inatt när jag kom hem hade jag redan bestämt att jag skulle ligga i sängen & lata mig hela dagen, men det blev ju inte som jag hade tänkt mig, så va jag tvungen att ringa Emelie också ^^ ..  Så vi får väl se vad som händer idag, funderar även på att åka bort ett tag till min mammas morbor eller vad som helst!

Mitt illamående går fan aldrig över! :/

haha , så fale!

Sitter på msn och pratar med en gammal kompis, han frågar om jag har lust & komma för han har tråkigt ? Eh, nejtack! Har liksom inte träffat dig på typ 2 år och knappt hört något från dig, så det funkar inte hos mig dööh ! ^^

Typiskt vissa människor när dom har druckt! Illailla ^^

:)

Sitter här & kollar på när folket spelar poker! Haha, rätt skoj faktiskt :P .. Själv är jag skitdålig på det, så därför tänker jag inte vara med :) . Gaah, folk är så tråkiga ju! Sitter & lyssnar på The one and only, det väcker fantasika roliga minnen! Saknar dom !

Det lär nog inte bli natten än på ett  tag tror jag :)

Imorgon blir det lite klädshopping tror jag :) .. Nej lite social mot folket kanske?

Nattinatti :) <3

Hahah ;)

Du är så jävla dum som inte begriper att vi snackar med varandra! Och du pratar om ärlighet, men hur jävla ärlig är du själv ? Haha , för mig har du inte bevisat så mycket ärlighet. Men nu vet jag precis vilket sorts svin du är! Det tog mig en tid att förstå det, men nu har jag äntligen förstått! Och det är inte bara jag som tycker det, utan även en annan person! Jag hoppas iaf att du trivs bra med dig själv, för det är ju såklart huvudsaken, men hur tror du folket runt omkring dig tänker? Jag kan inte säga vad dom tänker, för det har jag ingen aning om. Och jag tänker inte framstå som dum i huvudet mot dig längre. Glöm det! Haha, så patetisk är du!

Skitväder!

Visst det kan väl vara skönt med regn ibland, men det har ju liksom regnat hela Juli typ, och det slutar ju fan aldrig!

Haha , blev väckt 07.20 idag, ingen större hit direkt! Haha, men men .. Såhär har de hållt på nu i 2 veckors tid, men aldrig så tidigt som idag! Fy dig ! :) ..

Idag händer det nog ingenting för min del. Har mått illa sen igår typ. Så de blir väl alldeles strax sängen igen, för jag mår som bäst när jag ligger.
Haha pappa är söt han :P .. Han ska gå ner & handla, men han vill inte gå ut i regent så han sitter & väntar på att det ska bli uppehåll :P ..

Beslutsångest!

Usch, vilken beslutsångest jag har, jag vet inte vad jag ska göra, Ena dagen låter det som en perfekt idé, andra dagen låter det inte alls bra. Åh, va trött jag blir! Nej det är nog dags att tänka ut hur jag vill att det ska vara. Det kommer bli tufft :O .. Haha ..

Ska jag ge upp nu?

Eller kanske inte. Allt detta känns som en enda stor cirkel som jag går runt i och lär aldrig komma ur den om det ska fortsätta såhär. Och dig som jag alltid har kunnat prata om detta med, det kan jag tyvärr inte göra nu. För det känns som om du inte lyssnar på vad jag har att säga. Men det är bra, då vet jag att jag inte kommer ställa up för dig. Så är det bara. Men såhär hár ju vi hållt på i alla år. Men detta tog fan priset, nu är jag trött på dig & ditt tomma snack!

Jaha, så ska man ner till varberg imorgon, så skönt. Ska passa på att träffa alla gammla vänner nu också =) ..

Morron! :)

Eller aah , jag har varit vaken sen kl 8 imorse :P .. Har vart hos tandläkaren :/. Första gången på hela sommarlovet som jag har gått upp tidigt ^^ , det kändes konstigt .. Men men , det är sånt som måste göras.

Har fått världens oroligaste känsla i magen :S .. Är illamående, nervös & sånt skit. Men jag har inte den blekaste aningen om varför :S .. Riktigt jävla jobbigt :O .. Vet ju fan inte ens vad det kommer ifrån, det har ju liksom inte hänt något alls..
Men äsch, det går väl över som jag alltid brukar säga ^^

Hmm..

Sitter & funderar på precis allting. Vissa saker borde absolut inte få finnas alls, men med detta samhället som vi lever i idag, så har vi inte så mycket val än att leva med allt skit som existerar! Och som vanligt så hänger inte huvudet med alls idag, det va samma igår. Vad händer? Äsch, det går över. Har alldeles för mycket tankar inom mig. Vet absolut inte hur jag ska uttrycka mig för att berätta hur jag känner. Det går inte, det bara snurrar en massa äckliga tankar! Först kommer det upp en sak, sedan så kommer det upp en helt annan! Men jag känner mig själv bäst, så jag vet att om någon dag så kommer det att lägga sig iaf :) ..

Min familjs semester har börjat nu iaf :) så skönt, lite tid med pappa & mamma. Visst jag bor ihop med min pappa, men det är inte alltid vi har tid att sitta ner & prata. För han är väldigt trött på kvällarna när han kommer hem från jobbet. Han har sina skäl så det är inte det. Och på helgerna brukar han sova rätt länge & jag brukar för det mesta vara ute.
Sen så har vi mor min som jag inte bor hos, men som jag brukar hälsa på så mycket jag kan. Men hon är också trött på dagarna. För hon gör inget annat än att jobba på vardagarana och på helgerna brukar hon mest vara med sin särbo :) . Så nu under semestern har jag lovat mamma att vara lite händig & ta bort färgen & slipa om hela altanen och ha olja istället för färg, det sa jag till henne när hon höll på att bygga den. Men som vanligt så lyssnar hon inte. Så nu efter ett tag så har hon kommit på att det är bättre att ha olja istället för färg. Bra mamma!
Sen så får vi väl se vad jag ska hitta på med pappa, vi har slutat att planera våra semestrar. För vi har inte haft en lyckad semester sedan 2005 :/ .. Antingen så har det vart sjukdommar eller flytt. Så vi har lagt ner semester planerna faktiskt. Så vi tar det som det kommer istället.

Din tur ..

Att kämpa. Att visa att det är detta du vill , om inte annat så ger jag upp. För jag orkar snart inte, jag vill verkligen det hoppas jag att du kan förstå. Jag vet att du inte har det lätt. Jag vill verkligen, det finns inget jag absolut vill mer än detta. Detta är allt jag har drömt om!


Jag vill verkligen! <3

RSS 2.0