Tillbaka =)

Igen efter lite mer än en vecka :P .. De har hänt en massa, men jag orkar inte ta allting nu iaf :) .. Idag har jag julhandlat lite :) .. Men de blev inte så värst mkt. Får ta mer till helgen :D .. Sen efter de så busade jag med Becca, Ståhl & Robban en stund :) ..

Bläääääääääääää, jag orkar inte ! :D

Sömnlös :/

Ingen sömn inatt alls. Är inte ens trött , så jag vette sjutton hur de ska gå i skolan. Den börjar om 3 timmar :P .. Men försöka det ska jag iaf göra :) .. De är ingen idé att jag försöker sova nu ändå , för då kommer jag aldrig upp . Visst jag vet att man ska sova på nätterna men om man inte kan hur beter man dig då?

Nej en snabb film , sen dags att göra sig i ordning för skoan :D

Trött.

Piggas upp lite kanske ? :)



Förbannat!

Asså detta temaarbete tar dö på mig! Allting är så stressigt hela tiden .. Redovisning på måndag. Jag får PANIK. Visst de mesta är klart och så. Men ändå, denna förbannade stressen hela tiden, är helt slut efter skolan . Men jag försöker ändå att hitta på saker. Iaf , sov hos Elin tills idag :) .. Jättemysigt faktiskt. Fick åka gratis till skolan också för att jag hade "glömt" mitt busskort. Hon bor ju inte i Göteborgs kommun så kortet gäller inte hos henne. Men vi drack té och kollade på film och pratade, så åkte vi till skolan där stressen fortsatte :P






4 timmars sömn inatt.

De blev bara 4 timmars sömn inatt, jag låg & kollade på filmen på 4an igår kväll. Djävulen bär Prada, den va bra faktiskt. Men efter filmen så försökte jag verkligen somna, men de va helt meningslöst. Klockan blev 12 , 1 och när klockan va halv 2 så smsade Cassandra & frågade om hon kunde ringa. Och visst kunde hon det , i tanke på att hon hade en helt åt helvete söndag och behövde prata av sig. Låg & pratade i en halv timme ungefär, sen va jag tvungen att sova, för jag visste att jag skulle upp 06.30 . Jag sa för mig själv att jag aldrig skulle klara det. Men klockan ringde på morgonen och jag kom iväg till skolan :D .. Men i skolan började må så jäkla illa :/ , vet inte va de kom ifrån egentligen , men de kan ha varit allt rännande ute denna helgen :) , menmen. De sitter fortfarande kvar :/ , så vi får väl se. Iaf när jag kom hem så städade jag undan lite hemma, sen gjorde jag varm choklad & tittade på film, sen så la jag mig i sängen vilket jag inte skulle gjort. Jag somnade ju såklart :/ , men de va bara en halvtimme för pappa kom & väckte mig.


// K

Födelsedagar!

Har varit ute hela helgen & firat födelsedagar! Jäkligt roligt faktiskt. I fredags va jag hos Angelica & Jacke, drack lite & åt lite tårta. Sen va de in till stan som gällde. De blev Golden days inte den roligaste krogen precis, men men. Vi gjorde de kul där iaf :D ..

Så kom lördagen, vakna med världens ont i kroppen. Men de va bara att göra sig i ordning & åka hem till Elin. Kom dit vid 5 tiden typ, så satt vi bara & tjöta och vänta på allt folk. Dom skulle komma vid 7 typ. Men men , dom kom tillslut iaf. Så de lev lite karaoke & öl spel!






Några bilder från i fredags!















RSS 2.0