Helgen.

Då har man fyllt 18 nu då :) .. De firades hemma med familjen i torsdags, på fredagen va vi ett gäng hemma hos mig innan vi drog vidare ! :) .. Igår så fortsatte det. Så idag är jag sjukt trött! Den mest lyckade födelsedagen någonsin ! :) ..

Så idag ska jag bara slöa hela dagen! Kommer absolut inte orka upp till lektionen imorgon 08.10. Men jag har inget större val än att slita mig upp :/ ..






När ska du förstå?


Hos mamma nu :)

Nu har jag placerat mig en stund vid mammas data :) .. Har varit här i stort sett hela dagen. Vi har lagat mat & pratat om precis allting ^^ ..  Sen la jag mig i soffan & vilade en stund, de slutade med att jag somnade, de är egentligen va min helg har bestått av, en MASSA sömn. Jag har varit jättetrött de sista nu. Ingen aning om varför.

Men men , jag taggar väl bara inför nästa helg förstås!

Saknar min bror <3

Nu ska jag ringa R & prata strunt :) <3

=)

Jag har verkligen inte uppdaterat min blogg påett himla bra tag nu, har ingen aning om varför. Har bara inte orkat! Men men , allting är väl som vanligt typ :) .. Skolan går utmärkt & klasskompisarna är bra, så på den biten går de helt perfekt!

Idag ska jag städa här hemma & bara lata mig sedan :) . Så underbart!

Nu är de bara 1 vecka kvar :) .. Haha , så nu slipper alla tjata .



Jag tänker på dig.









Världen är fruktansvärt liten :)

Haha , idag när jag va i skolan så snackade jag med Ronja lite grann, känner ju inte henne så väl än. Men de visade sig att vi känner samma personer! Vi blev väldigt paffa bägge två, hahaha :) .. Men de va jäkligt kul faktiskt! Det roligaste är ju iofs att ingen utav oss har hört talas om varandra innan ^^ ..






BARA 16 DAGAR KVAR :)


Jäkla rygg!

Ahhhh ! Jag har så förbannat ont så jag vet knapt vad jag ska göra.

Men nu snart så får de bli en kopp té och en film :)

Vin & Tacos

Helt underbar Fredag hemma med familjen :) .. Jag har legat sjuk hela dagen, så jag har mest bara legat, men har även städat :) .. Så senare skulle Lena gå & möta pappa för dom skulle handla "lite" , de slutar alltid med att dom kommer hem med en massa saker ändå ^^ .. Så kom dom hem med köttfärs & grönsaker och lite smått & gott. Så de blev en massa tacos idag, så underbart! Så tog jag & pappa lite vin också :) .. Så efter jag har gjort de jag ska så ska jag & pappa titta på en filmoch ha de bra :D



En bild på mig & pappsen för längesen också :)
















Städdags.

Även om jag är sjuk så blir de verkligen ingen vila.


Här ska städas!


Sjuk.

Eller inte riktigt sjuk, men snart! Hostar som bara fan & börjar bli förkyld. Och jag har verkligen inte tid med det nu!

Idag va de Vrångö med klassen, helt okej faktiskt. Sedan åkte jag & träffade Fredrik & kollade in hans lya. En lite mysig lya faktiskt, sen så gick vi en sväng & pratade om lite saker.
Så idag har jag haft de bra :) .. Nu ska jag lägga mig & kolla på tv.

trött&sliten

Idag är de verkligen inte min dag! Är så trött & sliten, har haft värk hela dagen .. Tar tabletter med jämna mellanrum, men de hjälper absolut inte alls! Sen är jag säkert påväg att bli sjuk också. Sitter & hostar sönder mig. Jag orkar verkligen inte ..
Men jag tänker inte börja skolan med att vara sjuk! Aldrig. Har verkligen gått in för det nu, och så ska de vara i 3 år framåt :) ..

RSS 2.0