Kungälv =)

Ikväll då, kommer bli jävligt kul :D. Haha , så nu väntar man på att Linda ska komma, sen ska vi ringa Chaffisen också :).

Kaffe & cigg <3

Ni slutar visst aldrig att tröttna

På allt jävla skitsnack och dubbelmoral som ni kör med! Blir så trött på er! Sluta lägg skulden på andra hela jävla tiden, ni står fan inte för vad ni har sagt. Sen så ska ni alltid lägga skulden på andra. Och du! Dig som jag precis har lärt känna, har inte känt dig i mer än 3 veckor typ, och det första du gör är att gå och snacka skit om en utav mina bästa vänner! Jag fattar inte hur du står ut med dig själv, plus att du förlorade inte bara mig utan även en som verkligen har ställt upp för dig när du har mått som sämst! Fyfan för dig asså :/ .

Godmorgon! :)

Sitter här och är typ halv död :P , va hos Lindas pappa igår och försökte få ingång hans hemmabiopaket :P , men vi trodde att vi hade lyckats men det hade vi ju som vanligt inte =/ . Hur som helst, vi tröttnade och tog oss ett glas vin =) och lyssnade på musik och blev på värsta partyhumöret =) . Sen så skulle Linda på och försöka igen :P , men hur hon än försökte så gick det inget vidare alls xD. Men du är duktig som försöker faktiskt :). Sen så skulle ju hon upp och jobba idag, så kl 7 imorse väckte hennes pappa oss =/ ingen direkt hit i tanke på att vi somnade typ halv 2 inatt. Men nej nu måste jag vakna till. Dags för kaffe :) 

Ikväll bär de av till Angelica :) <3

Nästan klar med allt =)

Har lite små inköp kvar till min kusins student =) , ett par skor och så hennes present förstås :) . Men annars är allt annat färdigköpt =) . Får ta med mig Linda ut när jag ska köpa skor så hon kan vara lite smakråd xD, fast det har hon ju redan lovat att hon skall vara :). 

Nu blir det en kopp kaffe en cigg & ringa till kusinen :) <3

Förstår ingenting =/

Jag förstår inte hur vi orkar längre, det händer så förbannat mycket just nu, den och den har gjort de och de, fan asså! Och för att inte tala om dig! Du säger att vi pratar skit, men hela du och din käft är full med skit! Men det är bara du själv som inte fattar hur mycket skit du pratar och gör mot folk! Sen så lägger du skulden på andra för något du själv gjort! Har känt dig såpas länge, så jag vet faktiskt mer än vad du tror. Blir så åhhh, ARG! Men jag låter folk upptäcka själv hur du beter dig, för om inte så långt tid så kommer dom göra det! Om du inte snabbt som attan ändrar ditt beteende, men det är ju inte troligt, för du kommer alltid vara samma jävla fitta som du alltid har varit!


Finns hos er oavsett vad! L, J, K, A, E, C <3

Trött!

Sitter typ och halv sover xD, det är helt sjukt! Har typ inte gjort något idag :P, bara kollat på film med pappsen hela dagen :). Fast det är ju kanske jag är trött förstås! Nej idag blir det en lugn dag faktiskt. Måste ju upp och jobba imorgon =/.

Kaffe & cigg =)


:)

Hemma från en riktig mysig kväll, så nu blir det en bra film. Och så är de så typiskt mig också, jag råkade väcka folket här och Lena ska ju upp typ 7 imorgon, för hon ska jobba :P .. Men skitsamma, hon somnar la snart igen. Menmen , nu orkar jag inte skriva så mycket mer!

NattiNatti :) <3

Nyvaken.

Morron! Har precis placerat mig vid datan. Och som vanligt är jag skit trött. Men jag har svårt att egentligen tro att jag är det i tanke på att jag har nästan sovit i 12 timmar. Fast det sägs ju att om man sover för lite/ för mycket så blir man seg! Och det är precis det jag gör. Sitter och väntar på att Linda ska sluta jobba så hon kan ringa så vi kan ses! :) är så glad för hennes skull för att hon har fått jobbet! Vi är stolta över dig gumman! Fast för min del blir det nog en fattig sommar =/. För att det som jag har sökt, dom har andra =/ men det gör inget för mig. För vi har en överenskommelse här hemma =) . Sen ska jag ju jobba på kulturkalaset så lite jobb kommer jag ju ha i sommar iaf! :)

Nu blir det kaffe & cigg =)


Allt gammalt..

Kommer tillbaks i mitt huvud! Längtar tillbaka. Vill inte ha det såhär. Blir så trött på allt skit,skit och åter igen skit! Alla förändras till det sämre känns det som. Jag vet att jag också har förändrats en del. Eller ah ganska mycket förstås. Men det det värsta är det med alkoholen, kan ta en grogg på en vanlig vardag vid 12 på dagen typ. Det känns fan inte bra =/. Sen så vill jag inte låta som någon desperat tjej som bara söker uppmärksamhet. Utan det är såhär jag känner just nu. Jag vet att det kommer att lösa sig till det bättre i sinom tid, det vet jag! Men jag försöker så gott jag kan, att komma in på bättringsvägen. Men alla ni som själva har varit där jag är nu vet att det inte är så lätt. Ibland tänker jag på om det kanske hade varit bättre om jag inte hade börjat med all skit som jag gjorde för 6 årsen. Men som sagt gjort är gjort. Det finns inget att göra åt saken om det som har varit. Men jag ska visa att jag är stark och bara blicka framåt annars kommer det aldrig att gå bra! Sen ska man aldrig tjärva ner sig i gammal skit det vet jag. Det har jag lätt för att säga till mina vänner för att dom inte mår bra, för att försöka få dom på bättre humör. Men det är svårare att få in det i sitt eget huvud faktiskt.






Onsdag.

Kom hem för ett par timmar sedan efter en kul kväll med några vänner :) helt underbart! Så skulle jag egentligen träffat Becca idag, men det blev inte riktigt så på grund av olika skäl. Så vi ska ses imorgon istället =) så då ska Linda också vara med oss! Så vi allihopa kan prata av oss om det som vi behöver.
 Imorgon skulle vi på nogon teater grej med skolan :S

Sitter & pratar med David på msn just nu, vi kommer alltid på sjuka saker att prata om, fast det är mest han förstås. Men det är alltid lika kul! :)

Menmen , nu kommer jag inte på mer som ska skrivas!
Ha det bra så länge.


Söndag.

Då va det tråkiga söndag igen :/ .. Jobbet imorgon också! Åh, jag vill bara ha sommarlov!
Min helg har varit helt underbar =) .. Massa mys med vänner & Cidern! :) .. Sedan på lördagen så köpte jag nya kläder. Det känndes som en hel evighet sen jag köpte något nytt! Sen gick jag & mamma på bio! Massa mys. Sedan vid 11 tiden på kvällen så mötte jag upp Eva, Liina, Johan, Robin, Mattsson och Jonas. Så åkte vi hem till Eva & drack lite, lite senare efter vi hade kommit dit så kom Emmy och Marre också :) och sist men inte minst så kom Mikael också! Sen så när klockan började närma sig 03.30 så ville jag ut & ta en promenad :P .. Så jag & Emmy gick  så fick vi med oss Mattsson också! Så jag och han följde henne till bussen. Sen så kom Jonas och Marre med Mattssons jacka, sen så tog Jag vagnen hem och la mig direkt i sängen :) . Så kom pappa och väckte mig vid 13.30. Så då fick jag gå upp.

Nej nu blir det en film med pappa :) <3

RSS 2.0