Kungsbacka imorgon!

Imorgon blir de att åka till Kungsbacka & träffa min kusin Martin :D .. Har inte träffat han på typ 3 år, de är helt sjukt egentligen, men han har ju liksom bott i Norrland & skit. Och på 3 år så har han hunnit & bli pappa till världens sötaste Saga! Jag har bara massa bilder på henne. Men hon är riktigt söt! Så de ska bli riktigt kul att få träffa han igen :)

Måste se den!


Wooohooo

Eller nåt :) .. Jaja , nu sitter jag här lite halvt nyvaken typ. Herregud, jag har lov & jag vaknar kl 09.00, men inte fan ligger jag kvar utan jag går upp istället. Men jag har massa att göra hela veckan iaf :) så de är nog bara bra om jag inte sover bort dagarna.

GRATTIS ELIN!

Som fyller 19 idag :) .. Så nu unnar jag mig en kopp kaffe & en cigg innan jag måste rusa iväg till Elin på tårtkalas ! :D

Ingen skola.

De blev ingen skola idag, försov mig rätt rejält idag :/ , så messade jag med Anna & hon sa att vi skulle sluta efter vi hade vart på studiebesöket som jag missade, så jag fick bli hemma idag. Så idag blir de att tvätta & springa iväg till tändläkaren senare. Usch för tändläkare. Hoppas på att pappa kommer hem idag :) <3

Smärta!

Åh, så ont jag har! När ska den förbannade smärtan försvinna?

Lite bra musik som gäller nu!


VILL HA TILLBAKA HELGEN! :)

:)

Kan inte säga mer än att jag har haft världens bästa helg! :)


Torsdag.

Kom hem från skolan för en liten stund sedan. När jag kom hem så gjorde jag några mackor till Lena som hon skulle ha på jobbet idag :) .. Eftersom att hon inte har någon riktig rast på sina 5 timmar så fick de bli så. Så nu har hon gått iväg. Så nu är jag helt ensam hemma :) och har världens värk! Så typiskt.

Imorgon åker jag! Och jag längtar verkligen mer än någonsin! <3

15.59

Har precis kommit hem till Cassandra ! Så nu sitter vi & tar en kopp kaffe och pratar lite. Hon är lite småsjuk , stackare :/ ..

I skolan så håller vi på & skriva en liten saga som ska redovisas om 2 veckor , så jag & Jessica skriver om en liten anka!  Helgen har varit rätt hyffsad. Har varit i Falkenberg och hälsat på släkten, så myste jag & Mathilda till de riktigt ordentligt med hallonsmoothie & idol. Helt underbart! Men ikväll blir de bara lungt & sansat.

Tänker på dig. Snart ses vi ! :)

RSS 2.0