Helt galet.

Det är helt sjukt va tiden går fort. Ibland finns det dagar som jag inte tänker alls, och ibland så försvinner tankarna aldrig. Men en sak är iaf säker. Jag älskar er & kommer nog aldrig förstå att ni är borta.




Annie & Per-Olof Dahlsjö. Älskade Farmor&Farfar <3








WOHO!

Tack Lena för att du fixade datan! Trodde fan den skulle kracha, med så mkt skit virus som vi hade. Har aldrig haft så mkt. Men hon fick fan bort ALLT! Så jäkla underbart =) .. Hon har hållt på sen kl 11 imorse & blev klar nu typ ^^ .. Tack så himla mycket :)

Blir så trött!

Om inte jag svarar i min mobil kanske jag har annat för mig eller inte hör den osv. Men människanblir sur :S .. Har jag bett dig ringa dig eller ? Nej de har jag verligen inte :O .. Sen om du strör dig på att jag inte svara så behöver du inte ringa heller :S .. Bara för att du hade ringt mig 3 gånger. Jag behöver inte ALLTID vara anträffbar. LÄR DIG DE! :@

Kärlek! <3


Fredagsmys!

Idag blir de nog fredagsmys med familjen :) .. De va ju ett tagsen jag va hemma på en fredag så det kanske kan vara dags för det :) ska antagligen tvinga dom att kolla på idol med mig :) .. Haha , de kommer aldrig gå, men de är värt ett försök :) .. Imorgon åker jag hem till Elin & äter tacos & sjunga :D .. Ska bli så jävla kul !

Men nu ska jag återgå till mitt fredaagsmys! :)

Tanken slog mig.

Att jag inte har tänkt på det tidagre ? Dumma jag. Men nu är de gjort iaf! Nu är ALLT borta, det känns så skönt. Dom har ändå bara legat där & skräpat, så jag kunde ju tagit bort de för längesen men dum som jag är så har jag inte gjort slag i saken förän nyss.

Nu är de borta & jag mår bättre än någonsin :D ..

Goodbye you silly idiot! :)

RSS 2.0